Industrija

INDUSTRIJA

 

REACTOR E10HP

REACTOR E10HP je uređaj namjenjen za projekte izolacije terase, bazena, kamiona, kontenjera i ostalih izolacija. Uz Reactor E10HP postići ćete veliku produktivnost i dizajn, spremnici su izrađeni od duplih stjenki te omogučuju razvijanje temperature do 76°C Ukoliko vam je prioritet poliuretani ovo je uređaj za Vas.

REACTOR E10

Uređaj namjenjen za nanošenje zaštitne pjene, zaštita se nanosi u uvjetima gdje postoji opsnosti po ljudski život. Jednako tako se može nanositi i kod željeni objekata, vozila i dr. kada se želi napraviti temperaturna izolacija

Merkur

Tehnologija raspršivanja završnih premaza visoke kvalitete. Idealni za primjenu na drvenom pokućanstvu te općoj obradi metala. Raspršivanje premaza na vodenoj bazi i na bazi otapala kao i 1K i 2K materijali.

Xtreme

Xtreme je bezračni raspršivač. Najnovija rješenja visokotlačne tehnologije visokog učinka. Novi industrijski standard u bezračnom raspršivanju Dokazano bolji učinak i dulji vijek trajanja od svih drugih raspršivača na tržištu , dizajnirani za rad u najtežim uvjetima okruženja , lako rukovanje u najtežim područjima primjene zaštitnih premaza i antikorozivne zaštite , praćenje materijala, dijagnostika sustava i kontrola prelijevanja , više konfiguracija omogućuje odabir pravog alata za bilo koji posao bezračnog raspršivanja

Triton

Membranska pumpa za fino raspršivanje završnih premaza za drvo i metal Triton, membranski raspršivač za rad na otvorenom namijenjen je za nanošenje dekorativnih premaza visoke kakvoće na drvene i metalne elemente. Predstavlja mnogo učinkovitiju zamjenu za tradicionalne tlačne spremnike i standardne membranske pumpe. Značajke: ZAVRŠNI PREMAZ VISOKE KVALITETE Niska razina vibriranja i glatka izmjena pumpe osiguravaju konzistentan uzorak raspršivanja. JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE Brza izmjena boje i brzo dopunjavanje materijala štede vrijeme i novac. ROBUSNA IZRADA Pumpa od nehrđajućeg čelika ili aluminija omogućuje primjenu širokog raspona tekućina. TRITON je namijenjen za nanošenje premaza na sve vrste drveta i metala

Orion

Pumpe idealne za premaze na bazi vode i otapala, UV premaze, krute istrukturalne boje, polyester.

Monark

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

King

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emaje. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

Husky

Pumpe dizajnirane za procesnu industriju. Odlične za abrazve, tekućine niskog i srednjeg viskoziteta.

ProBatch

Mješač boje koji podržava dvo komponentne i tro-komponentne boje. Može puniti posude 0,5L do 20L.

Falcon

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.Izrada od nehrđajućeg čelika. Dvosmjerna brtva. , klipni ventil visokog protoka. , ulazni ventil novog dizajna. , pumpa laka za servisiranje. , primjena širokog raspona tekućina. , brtve duljeg vijeka trajanja. , primjena materijala širokog raspona viskoziteta. , jednostavno za ispiranje. , brza izmjena materijala.

Graco XForce HD

Bezračni raspršivač za robusne uvjete optimiziran za zaštitne i morske premaze PREDNOSTI PROIZVODA XFORCE HD Profesionalni bezračni raspršivač za završnu obradu, omogućuje savršeni završni premaz, odgovara originalnom završnom premazu raspršivača, štedi materijal i otapalo. Vrhunska prenosivost, potpuno mijenja način na koji obavljate poslove. Mali projekti koji su trajali satima sada su gotovi za nekoliko minuta. Spreman za raspršivanje boje za nekoliko sekundi, raspršuje najčešće zaštitne premaze jednim pokrivanjem. UŠTEDITE MATERIJAL – OTAPALO – VRIJEME Uz mogućnost da brzo isporuči željeni jednokratni, bezračni završni premaz, XForce HD ukida potrebu za više premaza do koje često dolazi upotrebom nespretnih kistova i valjaka. Ovaj snažan ručni raspršivač također ukida potrebu močenja veće bezračne opreme samo da bi se raspršivanje provelo na malim površinama. To je najbrži način obavljanja malih poslova i završne obrade. Poslovi koji su trajali satima sada se obavljaju za nekoliko minuta – ušteda na vremenu, novcu i materijalu.

PRO Xs

Ručni i automatski elektrostatski raspršivaći za potpuno raspršivanje na predmet sa svih strana pomoću elektrostatike. Idealan za metalne profile i metalne objekte raznih oblika.