Program I

PROGRAM I

 

4500 Xtreme Digital

Nova generacija 4500 Xtreme pištolja koji je izrađen od poliranog anodiziranog aluminija nalazi se u samom vrhu kada je riječ o kvaliteti izrade i efikasnosti. Karakterizira ga ergonomije, ravnoteža i udobnost prilikom rada.Njegov novi "aircap" LXT CLEAR zajedno s vrlo inovativnom mlaznicom 1,30 XL omogućuju jednostavnost i brzinu kada je riječ o primjeni novih HS lakova. Model 4500 Xtreme proizveden je s još dvije inačice: model s ručnim regulatorom protoka zraka i mjeračem tlaka zraka te model s unutarnjim regulatorom protoka zraka.

3300 Pro Gravity

Sa novim 3300G Pro modelom Sagola predstavlja pištolj srednje-visoke kvalitete. Pištolj ima vrlo lagano aluminijsko kućište koje je ergonomski dovedeno do savršenstva. Značajno štedi vrijeme prilikom lakiranja, ali i prilikom samog čišćenja istog. Predstavlja savršen omjer cijene i kvalitete.

Mini Xtreme

“Kontrola” je ključna riječ za definiranje Sagola Mini Extreme pištolja. Zašto riskirati i upotrebljavati krivi alat kad postoji alat koji može najteži posao učiniti laganim? Izuzetno lagan, čvrsta i pouzdan pištolj prilagođen i testiran s bojama na bazi vode.Posjeduje vrlo preciznu kontrolu protoka boje.

Premium 475

Kompaktni gravitacijski pištolj koji je zbog svoje male veličine idealan za mala retuširanja i bojanja malih dijelova.Nudi veliki izbor mlaznica i igala koje obavljaju posao s maksimalnom preciznošću u najzahtjevnijim zadacima. Regulacija je slična sustavu kod Airbrush pištolja.